Profil

Interpersonal mindfulness denmark

Kit Appelt,

psykolog og certificeret MBSR-underviser CFM, USA

Om underviseren på IMP kurserne

 

Kit Appelt er psykolog, medl. af Dansk Psykologforening og uddannet og certificeret underviser i MBSR fra Center for Mindfulness (CFM), University of Massachuttets,USA;

hun deltager hvert år i træning og videreuddannelse samme sted i form af supervision, kurser og deltagelse i de årlige 5-dages kongresser i Boston, arrangeret af CFM, UMSS.

 

Kit har undervist i MBSR forløb siden 2006. Hun har siden 2010 sammen med overlæge Ph.d. Lone Fjorback været med til at uddanne og supervisere kommende MBSR undervisere og er idag process supervisor på MBSR uddannelsen på Dansk Center For Mindfulness på Århus universitet. Se profil her

 

 

Uddannelse i Interpersonal Mindfulness Program (IMP)

 

Kit deltog i 2013 i USA på det førtste kursus for undervisere i 8-ugers programmet “Interpersonal Mindfulness”, med Florence Melo Meyer og Phyllis Hicks og har i 2014 deltaget i supervisionsgruppe med Phyllis og Florence. Forudsætning for deltagelse var foruden practicum i MBSR solid erfaring med Insight Dialogue.

 

Kit er blevet undervist i Insight Dialogue af Gregory Kramer på 9-dages retreats i Frankrig(2008), Holland(2009), BCBS, Barre, USA (2010, 2011,2012) samt i Sevenoaks, Virginia(2012). Og har desuden gennemført 14 måneders individuel træning i Insight Dialogue med Gary Steinberg, og deltager ugentligt i online dialog grupper, først og fremmest gennem deltagelse i studiegrupper under Whole Life Program.

 

Træning i buddhistisk filosofi og Psykologi

Kit har mediteret siden 1992 og har i løbet af de sidste 10 år i stadig højere grad fordybet sig i meditation og studier af buddhismen, i studiegrupper og på stilhedsretreats inden for Western Vipassana Tradition.

 

Blandt andet har hun været på self-retreat i mere end 150 dage på Forest Refuge, Barre, MA med Joseph Goldstein som gennemgående lærer. Desuden har har hun retreaterfaring fra blandt andet Gaia House med Christine Feldman, John Teasdale og Rob Burbea, Moulin de Chaves, Vipassanagruppen i Stockholm, og har med stor glæde deltaget i Vinterretreat 2005 og sommerretreat 2006 hos Thich Nhat Hanh i Plum Village, Frankrig. Lakha Lama, Danmark, var i 1998-99 hendes første lærer i buddhistisk filosofi.

 

I øvrigt

Kit yder supervision til MBSR-lærere samt til studerende under uddannelse til MBSR-lærer.

 

Holder foredrag om mindfulness og Interpersonal Mindfulness. Har afholdt forelæsninger om mindfulness MBSR på Folkeuniversitetet.

 

Kit er bestyrelsesmedlem i Mindfulnessforeningen.

Copyright © All Rights Reserved